Projekt

Ångström Arkitekter hjälper kunder att förverkliga sina visioner och mål. Varje kund är unik och kräver sin unika lösning.

United Spaces
Vi fick i uppdrag att rita United Spaces nya kontor i Water Frontbuilding. Förutom en stor arena skulle kontoret innehålla olika typer av mötesrum, en reception och businesslounge.

Vårdalstiftelsen
Vårdalstiftelsen flyttade för tredje gången. Kontoret skulle ha en hemtrevlig känsla och vi återanvände många av de möbler som tidigare arkitekter valt till kontoret under tidigt 80-tal.

HL Display
Nytt kontor för 170 medarbetare i Nacka Strand. HL Display har en tydlig och väl genomarbetad designmanual som skulle följas och appliceras på deras nya kontorsinredning.

AB STOKAB
Renoverade alla ytskick i sina lokaler på Tulegatan 11. Samtidigt gjorde vi en ny reception med ny inredning och receptionsdisk och ett nytt personalcafé på plan 5.

Kronholmens Gård Gotland
Fyra familjerum i den gamla kalkstensflygeln på Kronholmens Gård fick ny inredning, inspirerad av alla de vackra grå kalkstensfärger Gotland erbjuder.

Stockholms Golfklubb och Restaurang Kevinge
Klubbhuset renoverades varsamt och restaurangen fick ny inredning som inspirerats av foton från 30-talet då den var ny och modern.

Scandic Hotell Foresta
Nya och gamla möbler i en skön mix i lobbyn.

Olmed Ortopediska AB
Barnortopediska mottagning och tillverkningsverkstad flyttade från lokaler på St Eriks sjukhusområde till anpassade lokaler i Jungfrudansen Solna.

Badrum Mälarhöjden

Badrum Lidingö

 

Kommentarer inaktiverade.